Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lewis Warry: A mészáros

Horror Könyvek sorozat

2013.09.16. 18:17 Herschmi

lewis.jpgA rendszerváltás környékén jelenet meg a Horror Könyvek sorozat ultravékony kötetekkel. Ebből az egyik részt sikerült beszereznem egy online antikváriumos akció keretében teljesen ingyen, erről írok most.

New York utcáit kegyetlen gyilkos tartja rettegésben. Látszólag találomra választ ki férfiakat, akiket aztán igazi hentes módjára kettéaprít egy bárddal. A rendőrség tehetetlen, képtelen összefüggést találni az áldozatok között, az emberölések pedig tökéletesek, egyetlen egy nyomot sem hagy hátra a tettes. A nyomozást vezető felügyelőn egyre nagyobb a nyomás, a média pedig már nevet is adott a sorozatgyilkosnak: a Mészáros.

Nem egy nagy durranás a könyv, de szerencsére összvissz 63 oldal, így egy bő óra alatt ki lehet végezni.

Az egész egy oltári nagy klisé halmaz, annyi eredetiség van benne, mint egy hamisított Picasso-ban. Minden fejezet egy-egy megdöbbentőnek szánt mondattal van lezárva, ami nem is lenne baj, ha nem üvöltene, hogy csak erőlteti az író ezeket, így inkább fárasztó olvasni, mint meghökkentő. A történet tartalmaz hatalmas csavarokat, amik szintén irtózatosan erőltetettek és fárasztóak. Az íróról mellesleg semmilyen információt nem találtam, így gyanítom hazánk egyik fia írta álnéven, aztán hála istennek rájöhetett, hogy annyi köze van az íráshoz, mint nekem Kubához, legalábbis ezen a néven több könyvet nem publikált.

Folytatás a tovább mögött.

Legalább annyi időre lekötött, amíg az orvosnál vártam a soromra. Ez egy pluszpont, de ettől még harmatgyenge. Összesen 4 pontot adok neki.

Címkék: könyvajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr595501266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása