Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A zombik atyja ismét hallatt magáról

2013.08.14. 12:07 Csabi87

georeromero.jpgAz elmúlt években nem sokat lehetett hallani a modern kori zombik atyjáról George A. Romeroról, legutóbb a 2009-es Survival of the Dead esetében rendezett és írt, azonban a hírek szerint elkészült a legújabb forgatókönyv, természetesen ismét egy zombifilmé, amely a The Zombie Autopsies címet viseli.

Egyelőre csak a forgatókönyv készült el, erről a részről egyelőre többet nem tudni, viszont a történet vázlata nem titkos. Ez alkalommal egy orvosi kutatócsoport kerül majd előtérbe, akik zombikat boncoltak és részletesen lejegyezték a tapasztalatok, a céljuk pedig naná, hogy a vírus kiirtása volt. Igen ám, csak a jó doktorok eltűntek és nem igazán tudni mi lett a sorsuk, azonban a Zombi Bonc jegyzetei előkerülnek, így talán a világ pontot tehet az ügy végére.

Ennyit tudunk, várjuk a részleteket.

Címkék: zombi

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr995460293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása