Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 3. évad 5. rész

2013.07.03. 19:17 Csabi87

Amilyen biztatóan indult és amilyen előjelekkel vártam a Teen Wolf soron következő részét legalább annyira volt számomra érdektelen az epizód, amiben azért történt egymás, de a végére érve mégis keserű a szájízem.

Előjáróban talán ott kezdeném, hogy az epizódot a Laid to Rest filmeket is rendező Robert Hall dirigálta, aki maszkmesterként már korábban is dolgozott néhány epizódon, az úriember említett filmjei pedig egész jók. Nyilván ettől függetlenül nem várhatunk csodákat, de talán mégis az évad egyik leggyengébben muzsikáló epizódja volt ez a mostani, pedig bizony volt ebben potenciál.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

teenwolf-s03-e05-1.jpg
A kezdés azt hiszem elég jó volt, egy pillanatig még kapkodtam is a fejemet, hogy mi van tán kihagytam egy részt, de csak picit előre ugrottunk az időbe (vagy utána vissza, nézőpont kérdése) és már is az arcunkba kaptuk, hogy Derek halott, viszont mire a rész végére értünk igazából kicsit úgy tűnt, hogy a készítők széllel szemben pisálnak.

Persze sejthető volt, hogy Derek halála műbalhé, de reménykedtem benne, hogy megmerik lépni - még ha pont egy jobb fajta karaktert is veszítenénk el - de nem, a gyávaság még mindig nagy úr az MTV háza táján. Az meg, hogy Derek pont a fiatal tanárnénit találja meg egy kicsit megint vicc - persze mondva csinált magyarázatokat gyárthatunk, de ez a szál eddig is hülyén nézett ki.

teenwolf-s03-e05-3.jpg

Aztán nézzük a másik szálat, ami szintén nem túl bájos. Az iskola busz beragad a kanyargós úton, mert akkora a forgalom. Ez mi volt kérem? Abba ne menjünk bele, hogy kezdésnél a domb előttük van, majd amikor megállnak köbö ugyan olyan messze vannak a dombtól, miközben elvileg haladtak előre, de a buszon lévő közjátékok is elég csúfondárosak voltak - gondolok itt például a magas buzi gyereknek küldött SMS.ekre, amely nem volt annyira vicces, mint amennyire annak szánták.

Ezenkívül a két picsa is visszakerült és az elmúlt epizódokhoz képest több szerepet kaptak, amiért hatalmas nagy tortát érdemel a írói stáb, bele az arcukba. Nem igaz, hogy nem lehet őket beíratni valami színjátszó tanfolyamra, borzalmas, amit csinálnak, illetve a dr. Szöszit majmoló vörös jány karakterének kettőssége is nevetséges. Egy hülye liba, közben meg nagyon okos, mert két részenként kimond egy fura szót. Biztos én vagyok túl idős, de ez picit szánalmas.

teenwolf-s03-e05-2.jpg

Allisonhoz és Scotthoz egyébként indokolatlan szerelmes jelenet is fűződik, aminél konkrétan nyál folyt a monitoromból, de a későbbi tűvel pöcsölős képsorok sem voltak sokkal acélosabbak.

Az időben össze-visszaugrálás amúgy nem volt rossz ötlet, sőt ez kifejezetten tetszett, de mégis kevés volt összességében az egész, plusz a várva várt alfa farkasok vs. kiscserkész farkasok harc is el lett bagatellizálva, legalábbis korábban sokkal izgalmasabb harcolós jeleneteket láthattunk, itt meg lerendezték és helyette kaptunk felesleges perceket. Hmm, hát kösz.

teenwolf-s03-e05-4.jpg

Nem vagyok maradéktalanul megelégedve a látottakkal, de lehet nem a színészileg erősebb és történetileg picit komolyabb Under the Dome után kellett volna megnéznem az e heti Teen Wolf részt. Sebaj, majd a következő rész üt - vagy nem. Höh.

Ja igen így a végén semmiképpen ne feledkezünk meg arról, hogy főhőüsnk szeme egyszer csak pirossá változott, amikor jól neki szaladt a jaj de gonosz alfa farkasnak. Mondjuk már epizódok óta jelzik nekünk, hogy micsoda kurva jó alfa lesz Scott is, csak előtte meg kell tanulnia szőrt növesztenie a testére - a barkó meg nem számít.

Címkék: sorozat teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr365389414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása