Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Greg Nicotero hét a blogon!

2013.06.23. 14:35 Csabi87

Greg Nicotero neve az utóbbi időben akár ismerősen is csenghet a horror és sorozatrajongók körében, ugyanis hősünk felelős a The Walking Dead zombi részlegéért és oroszlán résznyi szerepe van abban, hogy a sorozatot mi is a szívünkbe zártuk.

A vélemények megoszlanak azt illetően, hogy a The Walking Dead mennyire horror és mennyire nem az, illetve van, aki szerint a horror rész feleslegesebb, míg mások csakis a darálásokat részesítik előnyben, mindeközben pedig a sorozat azért viszonylag ügyesen lavíroz e két fő vonulat között.

nicotero.jpg

Talán nem is titok, hogy mi itt a blognál meglehetősen oda vagyunk a darálósabb pillanatokért is, hiszen más különben nem is foglalkoznánk szériával, ahogy pedig említettük Greg Nicotero úrnak nagy szerepe van ebben.

Ezért arra gondoltunk, hogy a jövőhetet neki szenteljük és 7 napon keresztül kizárólag olyan filmekről írunk ajánlókat, amelyek elkészítésében heti hősünk közreműködött.

A jövő hét tehát Nicotero jegyében telik majd a blogon, jó szórakozást kívánunk ehhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr485374463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása