Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hörcsögök éjszakája (1990) - Night Of The Hell Hamsters

Rövidfilm ajánló

2013.05.05. 14:38 Herschmi

Már a címet is rossz olvasni. Hová fajul a filmes világ? A vérfarkas még hagyján, de kaptunk már az arcunkba vérnyulakat, vérbárányokat … Úgy látszik, nincs olyan állat, amivel előbb utóbb ne hoznák ki a vérszomjas szörnyeteget, szegény kis hörcsögök sem maradhattak ki. Egy oka volt, hogy bevállaltam ezt a filmet, mégpedig hogy csak 15 perc. Amit utólag nagyon sajnálok, mert egy Zs-kategóriás szemét helyett egy roppant szórakoztató, és a lehetőségekhez mérten igényes alkotást kaptam, amit mindenképp komolyan kell venni!

Folytatás a tovább mögött.

Julie szabadidejében bébiszitterkedik, miután ágyba fektette a kicsit, áthívja a barátját, Karl-t. Már régóta szerették volna kipróbálni a boszorkánytáblát és végre eljött ennek az ideje is. A játék érdekes fordulatot vesz, amikor a szobában tartott két hörcsögöt megszállj a gonosz és vérre szomjazó, vörös szemű szörnyeteggé változnak.

Sok pénzből nem gazdálkodhattak a készítők, ez meg is látszik, de egyáltalán nem zavaró. A dögök kinézete kicsit bénára sikerült, de összességében egy nagyon hangulatos filmet kapunk, rengeteg vérrel fűszerezve. Mindent kihoztak ebből a történetből, amit ki lehetett és újabb iskolapéldája annak, hogy bármilyen hülye ötletből odafigyeléssel és igényességgel kiváló filmet lehet készíteni.

Jó, talán a repülő hörcsögöt kihagyhatták volna, az elég nevetségesre sikeredett, de még ez sem tudja csorbítani a film érdemeit. Aki egy trash szemeten akarna egy jót röhögni, az ne nézze meg, mert a Hörcsögök éjszakája sokkal több ennél. 7 pontot kap tőlem.



A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr434737846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása