Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Avalanche Sharks - teaser poszter

Hócápa 2.0

2013.04.17. 10:15 Csabi87

A Sand Sharks című film azt hiszem megnyitotta az utat a marhára nyitott elméjű filmesek előtt, akiknek a képzelőerejével valószínűleg addig se volt baj.

Mindenesetre Scott Wheeler és Keith Shaw gondoltak egy nagyot és kitalálták, hogy jó lenne egy hó cápás horror - itt jegyezném meg, hogy 2011-ben készült egy elég home-made jellegű produkció, ami erre a koncepcióra épült, majd írok is róla, de addig se nézzétek meg és utána se, az nagyon rossz lett.

A sztori egyszerű lesz: néhány fiatal elmegy a havas hegyekbe, hogy részt vegyenek a Bikini Sí Napon, hogy a kettő mennyire fér össze azt nem tudni, de éljenek a hegyes bimbók. Igen ám, csak a mókázás közben valamelyik szerencsétlen lavinát indít útjára, ami akkora lesz, hogy valahonnan előkerülnek a történelem előtti hócápák, akik bármennyire is mókásnak tűnnek nem ismerik a tréfát.

Keith Shaw íróúr egyébként otthon van a cápák világában, mert 2009-ben a Cápatámadás Malibun című produkciót már tető alá hozta, valószínűleg ismét ennyire lesz igényes a dolog, a jó hír, hogy pornóst is kapunk - aki csak lányokkal csinálja meg saját magával -, szóval nem csak műcápáknak örülhetünk, hanem műcickóknak is.

Július elején az amerikaik már láthatják, viszont egyelőre "csak" egy poszter jutott, ami hanem lenyűgöző, akkor semmi.

avalanche-sharks.jpg

Címkék: poszter upcomings avalanche sharks

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr535222237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása