Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Prom Night of the Living Dead - előzetes

2013.04.03. 10:08 Csabi87

A független filmeseket felkaroló CineCoup oltalma alatt készülget a Prom Night of the Living Dead elnevezésű horror, ami egy szalagavatós-zombis alkotás lesz. Ha jól emlékszem a Dance of the Dead hasonló témával bírt és egész jól is sikerült, attól pedig nem kell félnünk, hogy szóban forgó alkotásunk veszélyezteti ezt a státuszt, hiszen valóban elég indie-nek tűnik az egész, de ettől függetlenül még akár szerethető is lehet.

A sztori főhőse egy leányzó lesz, aki kicsit tesze-tosza, így nincs, aki megtossza, a közelgő szalagavató bálra pedig már kiszemelte magának a pasit, már csak el kell intéznie, hogy a srác tényleg el is hívja az emlékezetes eseményre. Igen ám, csak egy ribanc lecsapja hősnőnk kezéről a kiszemelt hímet, Katnek persze nem hülye, rájön, hogy ha valamit akar a sráctól, akkor el kell távolítania a lotyót az útból, mindezt pedig valami kotyvalékkal csinálja, amitől a Bianca nevű jány zombivá változik. Ja igen, hogy mikor? Ki nem találnátok, de pont a neves rendezvényen.

Címkék: előzetesek upcomings prom night of the living dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr215189076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása