Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Girls Against Boys (2012)

Lányok a fiúk ellen

2013.03.25. 18:52 Csabi87

girlsagainstboys-poster.jpgA címében és az előzetesében elég biztatónak tűnt a Girls Against Boys, hiszen bosszú film, csajokkal a főszerepben, akik majd jól szétcsapnak pár gonosz pasi között. Hova kell ennél több? Sehova.

A baj csak az, hogy itt többnyire nem erről van szó, hanem egy picit értelmetlen gyilkolászós filmről, amiben alig láthatunk bármi durvát is, így pedig oda az élmény.

A történet egy fiatal lányról szól Shae-ről, aki egyetemista és egy nála idősebb, nős pasival kavar. A kis naiv hisz abban, hogy a srác őt választja, de a dolog ennél körmönfontabb, ugyanis kiderül, hogy a tagnak gyerkőce is van, így nem adja könnyen a házasságát, végül pedig a szerető Shae nyeri a kosarat, ami annyira szíven bassza, hogy úgy dönt elmegy dolgozni a diszkóba. Ezzel még nem is volna baj, de megismerkedik egy csajjal, aki elrángatja egy olyan buliba, ahol mindketten kurvaként funkcionálnak és szégyentelenül kavarnak vad idegen pasikkal. A dolog picit el van nyújtva, de a vége az lesz, amit kitalálhattok. Az egyik srác, mivel adták alá a lovat picit erőszakos lesz, majd nagyon és olyat csinál Shae-val, amit csak sötétben és engedéllyel lehet - értsd megszexeli - ebből igazából semmit nem láthatunk, csak a szomorú Shae-t, aki korábban megismert barátnőjével úgy dönt, hogy bosszút áll, mivel a pasik rohadjanak meg és kész.

Ez eddig talán még jogos is volna, de a végén tulajdonképpen mindenkit megakarnak ölni, akinek pöcse van. A készítők pedig itt követték el azt a balgaságot, hogy felköptek a levegőbe és alá álltak.

A tovább mögött folytatom.

Girls-Against-Boys-2.jpg
Őszintén szólva a feminizmus és hímsovinizmus (ugye így hívják ezeket?!) egy faszság. Bocs a kifejezésért, de így van. Volt szerencsém találkozni meglehetősen feminista csajjal, aki úgy beszélt a férfiakról, mint a legnagyobb férgekről és igazából a pasijával is így bánt és fordítottja is meg van. Gáz. Az ilyen embereket legszívesebb agyon ütném. Sorry, ez az igazság, mert hülyeség az egész.

A pasik között vannak ganék, a nők között vannak ganék maradjunk ennyiben és ugyanúgy mindkét oldalon találhatóak értékes egyedek, nem kell ezt túl ragozni. Én se teszem.

Mindenesetre a két hölgy a nagyon durva beállítottsága miatt abszolút nem volt szimpatikus, ami pedig baj, hogy ész nélkül gyilkolnak, tehát bőven túl vagyunk itt a bosszúfilm kategórián, ami valahol jó és szurkolunk a csajnak és hisszük, hogy az igazáért teszi, amit tesz. Itt erről szó sincs, öncélúak és nevetségesek, ettől pedig elveszti az egész a varázsát. Tudom fura ezt leírni, hogy egy ilyen filmnek van varázsa, de mit magyarázkodjak, aki ezt a blogot olvassa, pont annyira szereti a horror, mint én, ez a műfaj pedig így varázslatos, a maga véres és ijesztő módján.

Girls-Against-Boys-1.jpg

Megjegyezném mondjuk, hogy inkább thriller ez, mint horror, néhány véresebb és durvább jelenettel. Egyesek drámának is nevezik, de ez badarság, nem az, egyszerűen blőd az egész és hülyeség, hiszen tényleg indokolatlan gyilkolásokat kapunk, amivel nem lenne baj, csak egy bosszúfilmnél talán szarul néz ki az ilyen.

SPOILER

Bosszút állnak például a férjes tagon is, akinek gyereke van, pedig ő talán kurvára nem csinált semmit, kihasznált egy naiv lányt, de ez nem megbocsáthatatlan bűn, meg egyszer elragadta a testiség. Nem azt mondom, hogy védjük a pasikat és ezt meg lehet tenni - mielőtt a minket olvasó feministák lázadni kezdenek - mert ilyet nem szabad, csak ezért megölni egy gyerek apját, nevetséges.

SPOILER VÉGE

Girls-Against-Boys-3.jpg

A gyilkolások egyébként szépen vannak kivitelezve, a szereplők is rendben vannak - köztük egyébként Danielle Panabaker is ott van, akit jó néhány horrorból, thrillerből ismerhetünk - a rendezés sem szar munka, de a sztori és az egész bosszú jelleg nagyon durván ellenszenves volt számomra.

4 pontot tudok adni erre a filmre és pont a leírtak miatt, egyszerűen ellenszenves volt a sztori alakulása és az, hogy ok nélkül hullottak az emberek, akkor is, ha nem követtek el semmit - ez így nagyon gáz.

Nem nézhetetlen, sőt, akit ez nem zavar talán még szeretni is fogja ezt a filmet, nekem nem sikerült, pedig vártam és hittem, hogy szeretni fogom. Nem így történt. Van ez így.

Címkék: 2012 amerikai film 4/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr875150088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása