Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 3. évad 14. rész

2013.03.19. 07:00 Csabi87

walkingkedd-kisebb.jpg

Andrea, a Kormányzó és a szalonnázó bicska, alternatív cím a The Walking Dead 14. részéhez, ami kissé töltelék ízű és időhúzó jellegű volt, ami azért korántsem nevezhető rossznak, sőt talán azt is mondhatjuk, hogy a sorozat egy picit új arcát mutatta meg.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

walking-dead-03-14-7.jpgNuku börtön, ellenben Woodbury és környéke megkapta a maga kis szerepét. Hiányérzetünk talán lehet, nekem picit hiányzott megint Daryl, Rick vagy éppen Merle, de helyette volt nekünk egy egyre őrültebb Kormányzónk, aki talán nem feltétlen üti az előző hármast, de ért a hangulat fokozáshoz.

Az elmúlt epizódok során már többen is emlegettük, hogy de jó volna, ha láthatnánk flashback részeket, erre tessék, nyitásként megkaptuk, láncos felvezetéssel és láncos átvezetéssel, szépen, igényesen megoldva. Nem mondom, hogy a világ legizgalmasabb visszatekintése volt, de legalább láthattunk ilyet is és talán előbb-utóbb többet élnek ezzel a megoldással. Sokan igényelnénk.

walking-dead-03-14-1.jpg

A mostani epizód főbb szereplőit már az első sorban megemlítettem és őszinte leszek - minek hazudnék - felemás volt a mostani epizód. Egyrészt azért, mert továbbra sem bírom Andrea karakterét. Lehet, hogy állandóan nyavalygok miatta, de együgyű és érzésem szerint elrontott karakter, aki most bemutatott egy számomra hiteltelen Pál fordulatot. 14 részen keresztül szinte semmivel nem lehetett meggyőzni arról, hogy a Kormányzó őrült és makacs módon hitt saját vezető és mindenható szerepében - ez mondjuk most is jellemző volt rá.

Most viszont Milton megmutatta, amint a Kormányzó berendez egy rögtönzött fogorvosi rendelőt, erre leakarja lőni és kiveri nála a biztosítékot a dolog - nyilván Milton a mögöttes szándékokat is elárulta, szóval túlzok, de ugyan már.

walking-dead-03-14-2.jpg

A macska-egér párharc viszont remekül sikerült, őszinte leszek nem aggódtam Andreáért, tehát ez a része hiányzott, de mennyire jól meg volt csinálva az üldözős jelenet, az autós, nászmenetesen dudálós felvételekkel, majd a belső, elhagyott gyár jeleneteivel. Remek volt. Picit talán sablonos és sokat látott, hiszen minden második sorozatgyilkosos filmben van ilyen, de a TWD-ben eddig nem volt és talán itt is sikerült jelesre vizsgázni. Izgalmas volt, csak úgy, mint a zárás.

walking-dead-03-14-3.jpg

Andrea és Kormányzó vonalon túl még volt egy zombi égetés, aminek kapcsán lehetnek kérdéseink, de ami talán ennél is izgalmasabb lehet - sokkal nem, de picivel - az a börtönt is megjárt négyes banda története, akikkel kapcsolatban végre megtudtunk néhány infót, én ezt epizódok óta hiányolom, végre ilyen is volt.

A szalonnázó kés mellett se menjünk el szó nélkül, hiszen ismét elévülhetetlen érdemei voltak, hiszen vagy 5 zombit semlegesített vele Shrek arcú hősnőnk - Titeket nem emlékeztet Shrekre egy nagyon picit?! - plusz a nagy darab fekete sapkás srácra is ráijesztett vele, pedig annál még medveölő fegyver is volt.

walking-dead-03-14-6.jpg

A mai rész tanulsága: Mindig legyen nálad zsebkés.

Két epizód van még hátra, a végén valószínűleg egy nagy bummal, hiszen epizódok óta arra készülünk. Legalábbis bízom benne.

Vasárnapig pedig The Walking Dead Magyar Facebook Rajongói Oldalt lehet nézgetni.

walking-dead-03-14-8.jpg

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr15144322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása