Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hidden in the Woods - poszter

Akciós horror Chile felől

2013.03.14. 16:27 Csabi87

Tavaly nyáron már tettünk említést Patricio Valladares chilei rendező készülő Michael Biehn-es filmjéről a Hidden in the Woods-ról, ami valószínűleg meglehetősen akció filmes lesz, de az ígéretek szerint azért horrorból sem szenvedünk majd hiányt.

A történet két lányról szól majd, akik meglehetősen sanyarú sorsot élnek, köszönhetően drog dealer apjuknak, aki nem éppen az a "legjobb apa" típus, sőt pont ellenkezőleg. A leányzók persze egy idő után megelégelik apjuk rémuralmát, ezért feljelentik őt, viszont az öreget sem kell félteni, a kiérkező rendőröket leláncfűrészezi, ám végül csak elkapják. A drog viszont az erdőben marad, így a bebörtönzött apuka egyik vérmes emberét küldi a fák közé, hogy találja meg az értékes árut. Az őrület pedig ekkor menthetetlenül elszabadul.

Hidden-in-the-Woods-poster.jpg

Címkék: poszter upcomings hidden in the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr105133437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása