Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Would You Rather - két új poszter

2013.03.11. 10:32 Csabi87

A Would You Rather tulajdonképpen már túl van az amerikai bemutatón, egyes mozikban még mindig vetítik és VOD formában is megnézhetik az érdeklődök, ezért pedig két új posztert is kidobtak, csak úgy a szinten tartás véget.

A történet egy testvér párról szól, akik nem rég vesztették el a szüleiket, sőt az egyikük, a srác meglehetősen beteg, nővére pedig már-már kétségbeesetten próbál segíteni rajta. Ekkor történik meg a "csoda", ugyanis egy gazdag arisztokrata, meghívja őket egy vacsorára a saját házába, ahol több hasonló sorsú ember is van, akiknek segítséget ígér. 

A rendhagyó vacsora azonban egyre bizarrabbá válik, ugyanis a résztvevőknek különféle feladatokat kell megcsinálniuk, hogy pénzt nyerjenek, a feladatok pedig nem kismiskák, és egyre inkább halálosabbakká válnak.

A főbb szerepekben Brittany Snow (Szalagavató), Jeffrey Combs (Reanimátor, Törjön ki a frász!, Tágra nyílt elme), Jonny Coyne (Alcatraz), Sasha Grey (Barátnő rendelésre, meg egy rakat pornófilm) és Lawrence Gilliard Jr. (A gépész) lesz látható.

Előzetest erre találtok.

Would-You-Rather-Poster.jpg

Would-You-Rather-Poster-1-post.jpg

Címkék: poszter would you rather

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr555124772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása