Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gil Kenan rendezi a Poltergeist remake-et

2013.03.09. 10:26 Csabi87

Nem is olyan régen Sam Raimi kapcsán megemlítettem a Poltergeist remake-et, ami körül a csend nagy és eddig azt beszélték, hogy a produceri feladatok mellett a rendezést is Sam Raimi viszi, azonban a napokban bejelentették, hogy a direktori feladatokat Gil Kenan kapja.

A fiatal brit rendező eddig kétszer tett tanúbizonyságot rátermettségéről, először 2006-ban, amikor leforgatta a Rém romot - amit egyébként Oscar díjra is jelöltek saját kategóriájában, de a Táncoló talpak jobbnak ítéltetett. Illetve szintén Kenan rendezés a 2008-as Szikraváros, ami egy kaland film.

A Poltergeist eredetije egyébként egy 1982-es horror, Tobe Hooper rendezte, de a forgatókönyvírók között Steven Spielberg nevét is megtaláljuk, sőt ha már Oscar és jelölések: a Kopogó szellem 3 jelölést kapott 1983-ban. Reméljük Kenan ezt figyelembe véve dirigál.

poltergeist-.jpg

Címkék: poltergeist

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr925121325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása