Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 3. évad 12. rész

2013.03.05. 06:34 Csabi87

walkingkedd-kisebb.jpg

A gép előtt ülök, az ujjaim néhány centivel a billentyűzet fölött pihennek, várják, hogy jöjjön az ihlet, de az csak várat magára. Tényleg nem nagyon tudok neki kezdeni az írásnak és legszívesebben a látottakat így foglalnám össze: hmmmmmmm.

Picit csalódtam, hiszen két epizód óta az az érzésem, hogy leülepedett a The Walking Dead. Tévednék? Viszont míg az előző rész szimplán unalmas volt, addig most egy új arcát fordította felénk kedvenc szériánk és egy fajta giccsparádét láthattunk, legalábbis úgy érzem, hogy egyáltalán nem túlzás ezt állítani.

A tovább mögött folytatom, spoileresen és sírva.

twd3-12-2.jpg

Az előzetest elnézve sejthettük, hogy ez alkalommal három karakterre fókuszálunk majd, apára, fiára és az idei évadban érkezett Michonne-ra, akit még nem sikerült maximálisan befogadnia a csapatnak, de talán leginkább Rick-nek, aki, mint tudja egy apácában sem bízna meg.

Hőseink fegyver és lőszer beszerző körútra indultak még hozzá Rickék egykori városkájába, úgy remélték, hogy a rendőrség fegyver raktárában megtalálják a számításaikat, de ez nem jött össze. E helyett a megszokott hullaszag és egy a megszokottól eltérő zombi csapdákkal teli hely várta őket.

twd3-12-1.jpg

Viszont ahelyett, hogy a sztorit vázolnám ugorjunk is egyből oda, hogy visszatért egy első évados szereplő Morgan, aki annak idején megmentette Rick életét, akivel hősünk egy darabig adóvevőn próbálta tartani a kapcsolatot és aki mostanra teljesen megőrült és kurva idegesítő lett.

A mostani részben tulajdonképpen más élő szereplőt nem is kaptunk, illetve elnézést, a túrazsákos srácról ne feledkezzünk meg, akinek nevetséges kis története keretbe foglalta a 12. felvonást. Amikor elindultak vissza a börtönbe szinte 100%-ra vehettük, hogy megtalálják a srác hulláját és végtére is pont ez történt. Giccs.

twd3-12-3.jpg

Ebből pedig sokat kaptunk, hiszen Rick és Morgan beszélgetése is erre volt felfűzve, valamint Carl és Michonne kalandja is. Michonne bement a fényképért, meg egy mókás színes famacskát is kihozott, amit állítása szerint nem tudott ott hagyni. Nem volt ám ez karakter idegen. Persze nyilván Michonne se egy rideg gyilkológép, csak valahogy most picit azt éreztem, hogy a karakter felköp a levegőbe és alá áll.

Egyébként a múltkor egy hozzászólásban, ha jól emlékszem felmerült, hogy Carl karaktere nem is olyan vészes. A mostani rész után is van, aki ezt gondolja? Szerencsére túl sok szerepet még most sem kapott, de valami borzasztó volt, amit csinált. Andrea nyilván idegesítőbb, de Carl szorosan a seggében van.

Morgan visszahozása pedig azt hiszem időhúzás volt - a képregényt továbbra sem olvastam - hiszen tulajdonképpen a mostani epizódban még annyi se történt, mint múltkor, mert ha legalább a tag velük tart vagy valami, de csak halandzsázott és kész.

twd3-12-4.jpg

Ez a rész nem sikerült drámaira. Az elején, amikor ott hagyták a srácot még picit annak tűnt, azt gondolhattuk, hogy "hú baszki, de kegyetlen lett a világ, nem csak a zombik, de az emberek is, a kutya mindenit", de amikor a végén a srác széttépett maradványait mutatták, hát köszönöm valahogy többet vártam a készítőktől.

Mondjuk a legbanálisabb jelent az volt, amikor Carl bocsánatot kért, amiatt, hogy lelőtte Morgant, aki erre azt felelte, hogy ne sajnáld fiam. Lehet csak én éreztem úgy, néha az Asylum forgatókönyvírói eredetibbek, de tényleg felnevettem és sajnos nem jó kedvemben.

Egyébként hiányolom a flashbackeket, kár, hogy ebben a sorozatban nincs ilyen, mert Morgan elmondta mi történt, de ez így lófasz volt, látni kellett volna és talán ez az epizód se fulladt volna unalomba.

twd3-12-5.jpg

Zombis pillanatból sem sok akadt, az elején geci módon csak egy zombi fejlövését mutatták, majd főcím, utána pedig minden zombi örökre holtan feküdt a pázsiton. Az éttermes rész pedig szintén alig érdemel említést.

Szomorú vagyok.

Persze nyilván kitartok és kitartunk a sorozat mellett, de most már nagyon itt az ideje valami normális epizódnak és az előzetest elnézve azért erre végre van esély, de elkiabálni nem szeretném.

Addig is, amíg megkapjuk a következő kis zombi adagot ne feledjétek a The Walking Dead Magyar Facebook Rajongói Oldalt, ahol jó néhány érdekességet találtok a várakozás alatt is, szóval dobjatok rájuk egy lájkot, ha még nem tettétek, nagyon megérdemlik.

twd3-12-6.jpg

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr895117118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása