Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Open Window - poszter

2013.02.28. 12:11 Csabi87

Szépen lassan készülget és talán már idén meg is érkezik Nacho Vigalondo új filmje az Open Window. A spanyol születésű rendező neve ismerős lehet, hiszen az Időbűnök tőle egészen fasza volt és a The ABC's of Death című horrorantológiában is megkapta a maga kis lehetőségét.

Új filmje egy thriller lesz, amiben Elijah Wood, Sasha Grey és Neil Maskell játssza majd a főszerepet. Előbbit azt hiszem senkinek nem kell bemutatni, utóbbi pedig a Kill List című enyhén szólva is felejthető alkotásban próbált valami értékelhető alakítást nyújtani - megsúgom nem sok sikerrel. Ja igen a hölgy pedig egy ex-pornószínész jány, aki újabban jobban magán tartja a ruhát, a lábát se feltétlen teszi szét a filmjeiben és egyébként néhány másik horrorban is feltűnt illetve tűnik a jövőben is. Sikongatnia biztos nem lesz nehéz.

A sztori során Sasha asszonyságot elrabolja Maskell bácsi, Wood barátunk pedig nyomozgat. Egyelőre ennyit tudni, meg itt ez az igényes poszter is. 

Na mégis csak lengén öltözik.... kutyából nem lesz szalonna.

Open-Windowsposter.jpg

Címkék: poszter upcomings open windows

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr275108349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása