Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Hospital - előzetes

2013.02.05. 13:39 Csabi87

The-Hospital-Poster.jpgTavaly egy teaser előzetest már mutattunk a független horrorként funkcionáló The Hospitalból, ami túlságosan jól akkor sem festett és mostani új és hosszabb trailer sem feltétlen szemet gyönyörködtető, de azért hátha nem lesz ez olyan rossz.

Apró pici bajom a független filmesekkel, hogy általában elnyűtt és már ezerszer látott témákhoz nyúlnak és pont úgy közelítik meg ezeket, mint azt előttük mindenki tette, így az elkészült produkciók általában a tizenkettő egy tucat kategóriába esnek. A The Hospital pedig az eddigi anyagok szerint jól hozza majd ezt a megszokást.

Történetünk a régi Szent Leopold kórházban játszódik majd, ahol a helyi legendák szerint meggyötört lelkek lakóznak, amelyek nem tudnak szabadulni a falak fogságából. Egy fiatal diáklány pont ebben a témában szeretne elmerülni és a végére járni a dolognak, ezért bemerészkedik a régóta üresen álló épületbe. Igen ám, csak hogy a szellemek helyet egy Stanley nevű fickóba botlik, aki nem túl igényes és, ami talán nagyobb baj, hogy egy erőszaktevő gyilkos. A nagy darab idióta persze nyomban megörül az új játszó társnak, csak időközben a szóbeszéd szerinti szellemek is feltűnnek, róluk pedig még Stanley sem tudott semmit.

Az előzetesben egyébként a külön a filmhez írt rap dal is megszólal, amivel kapcsolatban nyilván merülhetnek fel bennünk kérdések, de legalább próbálkoznak a készítők.

A videót a tovább mögé rejtettük.

Címkék: előzetesek upcomings the hospital

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr505061921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása