Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stitch - előzetes

Egy balszerencsés rituálé története

2013.01.31. 13:21 Csabi87

Stitch-poszter.jpgEdward Furlong nevét nem is olyan régen már említettük egy film kapcsán, most újabb a nevével fémjelzett produkcióra számíthatunk, ami a Stitch címet viseli.

A történet főhőse természetesen a szőrös gyermekarcú Mr. Furlong és Shawna Waldron. Egy házaspárt alakítanak, akik elvesztették gyermeküket - egészen pontosan lányukat - és nem nagyon sikerül magukat túltenni a tragédián. Végső kétségbeesésükben legjobb barátaikhoz fordulnak, hátha ők tudnak valami gyógyírt, mely ápolná megtépázott lelküket. A drága jó barátok persze örömmel próbálnak segíteni és az egyik hétvégére összedobnak egy rituálét, amelytől azt várják, hogy majd enyhíti a gyászt.

Igen ám, csak a számításba ez alkalommal is hiba csúszik, ugyanis a meglehetősen amatőr jellegű "buli" során elszabadulnak a gonosz erők és az összejövetel, amelynek a gyász feldolgozásáról kellett volna, hogy szóljon, inkább küzdelem lesz az életben maradásért.

Megjegyzésként talán csak annyit fűznék hozzá, hogy a poszter ígéretesebb, mint az előzetes, de azért tessék csak csekkolni.

Címkék: előzetesek poszter upcomings stitch

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr355051827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása