Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Molly Crows - előzetes

Modern boszorkánysztori a britektől

2013.01.27. 14:39 Csabi87

Na ki szereti a független horrorfilmeket? És az angol alkotásokat? Aki mindkét kérdésre igennel válaszolt, az örülhet, ugyanis a Molly Crows-ra mindkét jelző igaz.

A film megtörtént események alapján készült - bár itt inkább azt mondanám, hogy ez egy jaj de hangzatos marketing fogás - mert egy 17. századi boszorkány legenda feldolgozásáról van szó, tehát engem nem feltétlen győztek meg.

A dolog érdekessége lehet, hogy modern köntösbe csomagolták a sztorit és egy anyát, valamin 6 év körüli lányát ismerhetjük majd meg, akik egy új helyre, Haslem falujába költöznek, ott remélik a boldogulást. Tervük azonban nem jön be, mert a helyiek elég furák, sőt amikor úgy hiszik, hogy a kislány segítségével egy ősi gonosz lélek is elszabadult saját kezükbe veszik az irányítást és mellőznek minden humánus megoldást. Persze az is lehet, hogy igazuk van és a kislány valóban az Ördöggel paktált le.

Az előzetes nem túl meggyőző, de azért tegyetek vele egy próbát, hiszen hátha kellemes csalódás lesz ez a film.

Címkék: angol előzetesek upcomings molly crows

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr695044742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása