Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sylance - előzetes és poszter

2013.01.21. 10:27 Csabi87

Nyáron már megmutattuk Nektek a Sylance poszterét - sőt igazából két rövid kis kedvcsinálót is, amit azóta sajnos töröltek a videómegosztóról; szomorú fej - most viszont egy normális előzetes is érkezett és egyelőre még meg is tudjátok nézni a tovább mögött.

David Ross új filmjében néhány fiatal egy erdei tavi kirándulásra indul, hogy jól kikapcsolódjanak és együtt legyenek, amivel nem is lenne baj, hiszen olcsóbb ez így, mintha a Szigetre mennének, viszont míg utóbbi helyen az ott "lakók" megtűrik a hangoskodást, addig az erdő környékén élő helyiek inkább a csendet részesítik előnyben és kurvára zavarja őket a fiatalok társasága. Viszont egyet se féljünk, az ott lakók pontosan tudják, hogy lehet elhallgattatni a hangoskodókat.... akár örökre is.

A trailer egyébként egész pofás, bár érdekesnek tartom, hogy úgy reklámozzák a filmet, hogy ez nem egy tipikus horror lesz, pedig marhára úgy néz ki.

Sylance-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings sylance

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr85028501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása