Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Phantom - újabb poszter

Tengeralattjárós thriller Ed Harris-szel

2012.12.29. 12:36 Csabi87

Na meg az X-aktás David Duchovny-val.

Teaser előzetest már mutattunk Nektek ehhez a filmhez, most végre a bemutató dátuma is a felszínre került, egészen pontosan 2013. március 1-én mutatják be a produkciót, az Államokban.

A történet a hidegháború idején zajlik majd, nagyrészt egy kísértet járta szovjet tengeralattjáróban, amelyet kiküldenek egy Csendes-óceáni akcióra, mely során a feladat az, hogy kísérjék figyelemmel az amerikai hadgyakorlatot. Zubov kapitány és legénysége a legfejlettebb technikákat viszik magukkal, jó néhány nukleáris töltettel és torpedóval kiegészítve, a küldetésüket pedig nagy figyelem kíséri szovjet részről.

A baj akkor történik meg, amikor Zubovék kihagynak egy bejelentkezést, a szovjetek pedig egy egész flottát küldenek a megmentésükre. Ezt pedig tovább tetézi, hogy a kapitány és kiscsapata egy gonosz tervet is felfednek, mely akár az emberiség végét is jelentheti.

phantom.608x895.jpg

Címkék: thriller phantom poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr944980934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása