Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Butterfly Room - előzetes

2012.12.16. 14:13 Csabi87

Annak idején mutattunk már egy teaser előzetest a The Butterfly Room című filmhez, az akkori videó nekem nagyon tetszett és a mostani előzetes sem tűnik feltétlen rossznak.

A történet egy fiatal lánykáról szól, aki összebarátkozik a középkorú szomszéd nénijével, már-már annyira, hogy szinte azt hihetnénk anyjáról és lányáról van szó. A szomszéd néni pedig annyira beleéli magát a dologba, hogy megpróbálja az igazi édesanyjától elidegeníteni a kislányt és közben mind egyre őrületebbé és őrültebbé válik. Sőt néhány flashbacknek hála arra is rájöhetünk, hogy a szomszéd néninek nem ez az első ilyen esete.

A szereplők között egyébként Barbara Steele (A démon maszkja, A kút és az inga, Piranha), Ray Wise (Aki bújt, aki nem 2., Zsákutca, Mega Spider) és Erica Leerhsen (Ideglelés 2., Halálos kitérő 2., A texasi láncfűrészes) lesz látható többek között.

Címkék: előzetesek upcomings the butterfly room

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr804967480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása