Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 11.

12.évad 1.rész

2012.12.06. 17:20 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgA tizenegyedik halloween-i különkiadás egy Addams family paródiával indul főcím gyanánt, majd ismét három fanyarul borzongató epizódot kapunk.

Szellemapuka

Homernak azt jósolja a horoszkópja, hogy meghal még aznap. Ő persze szkeptikus, se a véletlennek tűnő balesetek, se a csörgőkígyó harapása nem tudja rávenni, hogy komolyan vegye a vészjósló fenyegetést, mígnem a vacsoránál egy brokkoli beteljesíti a jóslatot. A férfi Szent Péter elé kerül, aki közli vele: kísértetként visszatérhet a Földre és 24 órája van rá, hogy jót cselekedjen, különben a pokolba száműzik.

A másik két történetről a tovább mögött írunk.

Az igaz mesék könyve

Egy Jancsi és Juliska mesét kapunk Simpson módra, melyben más ismert mesetörténetek is megelevenednek. Homer-t kirúgják, s mivel nem hagyhatja, hogy éhezzenek a gyerekek a házában, ezért kidobja őket az erdőbe. A testvérpár belefut a gonosz boszorkányba, akinek egyetlen célja egy gyerekpaprikás elkészítése.

A delfinek éjszakája

Lisa segítségével kiszabadul a vidámparkból Snorcky, a delfin. A civilizáció pechjére ő a delfinek vezére, kinek irányításával a szárazföldre jönnek, hogy visszafoglalják maguknak és a tengerbe száműzzék az emberiséget.

A videót itt megnézhetitek:

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr134940682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása