Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Uwharrie - poszter és előzetes

Még egy áldoku Nagylábról

2012.11.21. 14:00 Csabi87

Van otthon kamerátok és a lakhelyetek közelében egy nagyobbacska erdő is van? Akkor már csak egy gorilla jelmezre van szükségetek és készíthettek is egy horrorfilmet. Mert manapság ez már így működik.

A found footage filmek jelensége azt hiszem nagyon érdekes, hiszen egy részt jó, mert olyan kreatív emberek is megmutathatják a képességeiket, akik előtt nincs lehetőség arra, hogy dollár milliókat szórjanak ki az ablakon, viszont ebből adódóan pont, hogy azok is készíthetnek filmeket, akiknek fikarcnyi érzékük sincs ehhez.

Nyilván nem illik más produkcióját lefikázni, hiszen kapjam be és csináljak jobbat, de az Uwharrie előzetesét elnézve erre is picit kár volt időt és energiát, na meg memóriakártyát fecsérelni.

Történetünk két srácról szól, akik kéz a kézben belevágnak egy erdei túrázásba és naná, hogy kamerát is visznek magukkal. A fák között aztán egyszer csak egy érdekes és nem kicsit nagy alakba botlanak, akiről eleinte nem tudják, hogy ki lehet, amikor pedig rájönnek már baszhatják.

A poszter összeállításánál az ötletekből úgy tűnik hiány volt és valószínűleg a tovább mögötti előzetestől sem fog senki hasra esni. Ha mégis, akkor szívesen felsegítem az illetőt.

Címkék: előzetesek poszter upcomings uwharrie

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr214917260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása