Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sendero - Előzetes és poszter

True story Chile-ből

2012.11.07. 14:09 Csabi87

Lucio A. Rojas chilei rendező legújabb alkotása a Sendero lesz, amelyben egy Ana nevű lány a főhősünk, aki egy hétvégén néhány barátjával úgy dönt, hogy kirándul egyet. Céljuk az egyikőjük rokonának háza, az ország középső részén, viszont, ahogy azt sejthetjük az utazás nem éppen a várt módon zajlik, ugyanis már majdnem megérkeznek, amikor az úton egy vérző és néma kislányra bukkannak, majd pár perc múlva megjelennek a lány családtagjai is, akik azon nyomban leterítik hőseinket és magukkal is cibálják őket, mert hogy ez a hobbijuk.

Mielőtt fenn hangon felkiáltanánk, hogy ezt milliószor láttuk már amerikai produkcióban, a rendező azon nyilatkozatát is hozzátenném, mely szerint a sztori Chile-ben megtörtént események alapján készült, ugyanis a '90-es években rengeteg ember tűnt el az ország középső részén, nagy részüket valószínűleg elrabolták és sosem látta őket többé senki.

Meglátjuk, ez még érdekes is lehet, már csak a chilei mivolta miatt is.

A teaser előzetest a tovább mögött keressétek, mondjuk sajnos picit rossz minőségű az anyag.

Sendero-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter chilei upcomings sendero

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr14894297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása