Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Coffin Baby - előzetes és poszter

Az eltűntek házának folytatása

2012.11.02. 12:15 Csabi87

tbkartwork.poster.jpgNéhányan talán emlékeztek Tobe Hooper 2004-es filmjére Az eltűntek házára, amelyben egy megátalkodott őrült gyilkos szedte az áldozatait. Nos a filmnek készül a folytatása, amely eddig The Toolbox Murders 2. címen futott, ám most átkeresztelték a gyermeket Coffin Baby-re, nem feltétlen tudni, hogy miért.

Ami biztos, hogy gyilkosunk ismét lesz és egy szép, fiatal lányt rabol el, akinek szörnyű megpróbáltatásokat kell kiállnia, ha túl akarja élni ezt a kis kalandot.

A filmet egyébként Dean Jones rendezi és írta, aki eddig főként effekt mesterként dolgozott jó néhány produkción, viszont rendezőként ez lesz a debütáló alkotása.

A főbb szerepekben pedig Bruce Dern (Ami sok, az sokk) és Brian Krause (Alvajárók, Camel Spiders, A Loch Ness-i szörny visszatér) lesz látható.

Az előzetesre érdemes vetni egy pillantást, egész jól néz ki.

Címkék: előzetesek poszter upcomings coffin baby

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr994884656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

protézisesh 2012.11.03. 13:17:42

Azert az szep, hogy ilyen ocsmanysagok minden moziba befernek, de ha valahol egy mellbimbo villan, akkor minden hivatal ki van akadva.

süti beállítások módosítása