Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyerj belépőt a Budapest Horror Show-ra!

2012.10.28. 12:44 Csabi87

titanic-horror-feszt.jpgAlig, hogy véget ért az egyik hazai horrorfilmes fesztivál máris jön a következő, az ilyennek pedig csakis örülni lehet.

A Budapest Horror Show elnevezésű fesztivál a Titanic Filmfesztivál egy zsáner rendezvénye lesz, amelynek a FB eseményét itt találjátok, érdemes olvasgatni, hiszen itt is remek alkotásoknak örülhetünk október 31. és november 3. között a Toldi moziban

A rendezvényre a belépők egyébként a helyszínen 1100 Ft-ot kóstálnak filmenként, míg elővételben (okt 24. - okt 31. között) 880 Ft-os kedvezményes áron juthatunk hozzá.

No és akkor jöjjön a jó hír, a szervezők felajánlottak egy páros belépőt a fesztiválra, amellyel egy tetszőleges filmre juthatnak be a szerencsések.

A játékot igyekeztünk egyszerűre, de azért egy nagyon picit utánajárósra csinálni, így a kérdésünk a következő:

A fesztiválon egy magyar filmet is vetítenek, amely műfaji besorolása szerint mondjuk inkább krimi lesz, melyik ez a film? (Annyit segítünk, hogy az előbbi FB linken talán meg is találjátok a választ ;)

A könnyedség kedvéért a tovább mögött találtok egy e-mail küldős felületet is (technikai okok miatt ez a Mails from the Boxos felület, szóval ne ijedjetek meg, hogy az elküldés után milyen szöveget ír ki), azt kell értelemszerűen kitölteni és elküldeni a helyes választ. Ezen túl ami feladat és fontos, hogy ezt a posztot lájkoljátok vagy osszátok meg. Innentől kezdve pedig máris meg van esélyetek arra, hogy közületek kerüljön ki a szerencsés.

A játék október 30-ig tart, egészen pontosan 12 óráig várjuk a válaszokat.

Játékra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr374874764

süti beállítások módosítása