Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Billy Club - poszter és előzetes

Bészból slasher az Államokból

2012.10.28. 11:44 Csabi87

Na mi az, amit az amerikai közönség nagyon szeret? Nem, most nem a The Walking Deadre gondolok, hanem a baseballra, mint sportra. És mi az, amit még nagyon szeret az amerikai közönség, ha horrorról van szó (még mindig nem a TWD-re gondolok), hát a slashert.

Dehogy eddig miért nem ötvözték a kettőt? Jó kérdés, a Billy Club talán hiánypótló alkotás lehet ezen a kényes területen.

Történetünk főhőse négy srác lesz, akikben az a közös, hogy kis korukban egy csapatban dobálták és ütögették a labdát, 15 év után pedig újból találkoznak és úgy döntenek, hogy megpróbálnak a végére járni egy a gyerekkorukban történt rejtélyes gyilkosságnak. Csak, hogy a gonosz úgy tűnik visszatér és baseball szerkóban, a játékban használatos "álarc" mögé bújva elkezdi szedni az áldozatokat.

Az előzetes nem csigázott fel túlságosan, plusz ha már sport maszkos gyilkosok rohangálnak, akkor jobban szeretem, ha hokimaszk van az illetően. Persze az esélyt a Billy Club is megkapja.

billyclub-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings billy club

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr184874028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása