Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Coyote - előzetes és poszter

Újabb Bill Oberst Jr. film

2012.10.26. 14:06 Csabi87

Coyote-poster.jpgNem is olyan régen volt szó a blogon egy készülő Bill Oberst Jr. filmről, a Ditchről és máris beszámolhatunk egy másik újdonságról is, amely a színész nevéhez fűződik, ugyanis Trevor Juenger 2013-ban érkező Coyote-jában is ott lesz, sőt mi több főszerepet kapott.

Oberst egy írót alakít majd, aki alvászavarral küzd és rengeteget hallucinál, amibe természetesen már kezd beleőrülni és a hangok arra késztetik, hogy szörnyű, erőszakos tetteket hajtson végre.

Fontos tudni, hogy a produkció meglehetősen kis pénzből készült és picit talán a művészfilmek irányába hajlik, ezt a rendező Trevor Juenger is megerősítette és nem is titkolta, hogy ez a film nem fog mindenkinek tetszeni. Azt is elmondta, hogy oké, hogy művészies lesz a végeredmény, ettől függetlenül állítása szerint kétségkívül egy horrorra számíthatunk, valamint Oberst is kapott egy nagy adag dicsértet, hogy micsoda jó választás volt a szerepre.

Ez utóbbival egyébként bőszen egyetérthetünk, mert szerintem az ilyen karaktereket zseniálisan tudja eljátszani.

Címkék: előzetesek poszter coyote upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444871184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása