Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 8.

9.évad 4.rész

2012.10.04. 19:21 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgMár 1998-at írunk és Simpsonék sikere töretlen, csak úgy, mint a mindenszenteki külön rész. Nézzük, ezúttal mivel készültek.

A Homega Ember

Diamond Joe Quimby polgármester rasszista kijelentésekkel illeti a franciákat, akik ezért neutron bombát dobnak Springfield-re. Egy szerencsés véletlen folytán Homér az egyetlen túlélő, bár hamar rájön, még sincs egyedül. Amíg élvezi, hogy bármit megtehet a városban, nem is sejti, hogy mutánsok egész serege szomjazik a vérére.

Folytatás a tovább mögött.

Légy kontra légy

Homér fillérekért vesz egy részecske átvivőt, amit csupa értelmes dologra használ, pl. azon át pisil vagy nyúl a hűtőbe sörért.  Bart az egyértelmű tiltás ellenére is játszani kezd a géppel, mígnem egy baleset folytán lelke egy légy testébe záródik, a légy pedig az ő testébe és átveszi a szerepét a családban. Ezzel az epizóddal tisztelegtek David Cronenberg klasszikus remake-je előtt.

Boszorkánytanya

A sötét középkorba csöppenünk, a boszorkányégetések és inkvizíció korába. Marge-ot megvádolják és kiderül, tényleg boszorkány. Bosszúból nővéreivel a város gyerekeit kezdik el rabolni.

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: simpson rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr124765339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása