Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Heppi börszdéj - Október 3.

2012.10.03. 08:00 Csabi87

Ma is ünneplünk néhány szülinapot, ezúttal két hölgyet és urat köszöntenénk fel.

A leányzók sorát kezdjük Neve Campbellel, akit azt hiszem senkinek nem kell bemutatni, hiszen ha a Sikoly tetralógiában nem tette le a névjegyét a horror véres asztalán, akkor sehol. Először egyébként 1993-ban láthattuk őt horrorban, egész pontosan az Odalent a sötétben című produkcióban, majd jött '96 és a Bűvölet, na meg a Sikoly, a többi pedig már történelem. Ja és a Vad vágyakat se felejtsük ki, ami mondjuk horrornak semmiképpen sem nevezhető, de akkor és ott Denise Richards-szal azért elég forró hangulatot sikerült teremteni.

Neve Campbell ma 39 éves.

neve_campbell_20110507.jpg

A '83-as születésű Tessa Thompson nevét sem felejthetjük el, aki habár Campbell kisasszonyhoz képest nem igen alkotott még maradandót, de azért a Sarah beavatásában és az Ismeretlen hívásában élvezhettük a játékát, na meg ugye báj dö véj, a Veronica Mars-ban is láthattuk több részen keresztül is, no de az ugye a legjobb esetben sem volt horror.

Tessa Thompson ma 29 éves.

ustv_tessa_thompson.jpg

A férfiúkat pedig ez alkalommal Clive Owen képviseli, akinek kapcsán azért jogosan hördülhetünk fel, hogy de mégis mi a picsát keres itt, hiszen horror elég nehezen köthető a nevéhez, ez pedig való igaz, hiszen csak a Betolakodókban láthattuk, azt a filmet meg pozitív példaként túlzás lenne felemlegetni, mindenesetre Clive Owennek is jár a virtuális köszöntés, ő ma lett 48 éves.

2012_intruders_001.jpg
Címkék: születésnaposok

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr244816770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása