Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vinnie Jones hétvége a blogon!

2012.09.21. 09:04 Csabi87

Vinnie-Jones-9.jpgAz angol születésű Vinnie Jones valószínűleg a többség számára ismerős lehet, mondjuk első sorban vígjátékokból, esetleg thriller beütésű alkotásokból, angol, amerikai és ír filmekből, bár egyébként Koltaiék Magic Boys-jában is tiszteletét teszi majd, csak hogy hazai vonatkozást is említsek.

A '65-ös születésű színész, aki eleinte profi focistaként kereste a kenyerét - 384 mérkőzésen játszott az angol ligában és 33 gólt szerzett - majd a színészet következett 1998-ban A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső volt az első filmje, amiért díjakat is kapott, az Empire Awards-on a legjobb bemutatkozás kategóriában. Egy évvel később pedig a Blöffért a legjobb brit férfiszínésznek járó díjat is haza vihette.

Horrorszinten nem sok helyen láthattuk, hiszen mindösszesen 4 olyan produkcióban szerepelt, amelyre úgy igazából rá lehet fogni, hogy horror - illetve idén érkezik még egy a Mentryville című alkotás.

A hétvégén ebből a négy filmből hármat mutatunk be Nektek.

Címkék: hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr644791268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása