Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 3. évad - Nézzünk szét a börtönben!

2012.09.11. 12:50 Csabi87

walkingkedd-kisebb.jpg

Akik figyelemmel követik a The Walking Dead friss híreit, azoknak valószínűleg nem újdonság, hogy a 3. évadban két nagyon fontos új helyszínnel gazdagodik a széria. Az egyik Woodbury lesz, egy védett kis település, ahol a Kormányzó nevű új gazfickó karakterünk kis királykodik, míg a másik a börtön lesz, ahová Rickék jutnak el és amelyet nem mellesleg már a 2. évad végén is láthattunk.

Ezúttal ez utóbbihoz érkezett egy bő három és fél perces videó, amelyen a sorozat ötletének atyja, a képregényt jegyző Robert Kirkman beszél többek között arról, hogy milyen fantasztikusan sikerült filmre vinni az elképzeléseit és a rajzait, mindeközben pedig a helyszínt is bemutatja nekünk. Csak, hogy minél jobban tövig rágjuk a körmeinket.

Címkék: sorozat videó zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr414769451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása