Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Go Go Girls vs. The Nazis - előzetes

2012.09.07. 12:35 Csabi87

Huh, nem is tudom hol kezdjem. Ugye jó pár hónapja beszámoltunk Nektek a Go Go Girls vs. The Nazis című filmről, amelyben a Michigan tó környékén járunk egy kisvárosban, ahol a nácik megkezdik átvenni az uralmat, a városka megmentői pedig a táncos lányok lehetnek. 

Nos ez eddig nem is tűnik rossznak, azonban a most érkezett teaser előzetes miatt én kérek elnézést a készítők helyett, mert ez mindennél borzalmasabbnak tűnik. A nácikból egyelőre három van, két paprikajancsi és a már poszterekről is ismerős hölgy, a táncos lányok nagy része pedig egyszerűen randa, de tényleg. Színészi képességekről pedig nem is beszélhetünk. 

Ez a videó most csakis a mihez tartás véget van itt, viszont azt hiszem a jövőben nem igen foglalkozunk ezzel az alkotással, reméljük nem bánjátok.


Címkék: előzetesek upcomings go go girls vs the nazis

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr424760330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása