Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 3.

4.évad 5.rész

2012.08.30. 19:10 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgImmár harmadszor kedveskedtek nekünk Matt Groening-ék halloweeni különadással, lássuk most mivel szórakoztatnak minket.

Simpsonék a szokásos cukorkagyűjtés helyett halloween partit tartanak a gyerekeknek. Közben rémtörténetekkel szórakoztatják egymást.

Liza története egy pokolbéli babáról szól, amit Bart kap a születésnapjára. A Ropi babának csak egy célja van: megölni Homert! Aranyos kis Gyerekjáték koppintás, a sztori elején pedig a Szörnyecskék első jeleneteire ismerhetünk rá.

Folytatás a tovább mögött.

Nagypapi meséje egy gonosz milliomosról szól, aki a Majmok szigetére szervez expedíciót. A gyönyörű Marge-ot használva csalinak elfogja a majmok királyát, King Homer-t. Cirkuszi látványosságként akarja mutogatni, bele sem gondolva, mi történhet, ha elszabadul. Szerintem mind kitaláltátok már, honnan vették az ötletet :)

Befejező történetben Bart a könyvtárban bóklászva rábukkan az okkult részlegre és elhoz egy varázskönyvet. Lisa cicáját, Hógolyót megpróbálják feléleszteni a mágia segítségével, de szörnyű hibát követnek el és a macska helyett Springfield össze halottját keltik életre, akik csak egy dologra vágynak: friss agyvelőre. Hát meríteni itt is volt honnan :)

Ha van ötletetek, hogy a történeteket mely filmekből, könyvekből vehették, írjátok meg!

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: mese rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr314711878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása