Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Best of Horror 2011 - Véget ért az első forduló

2012.08.27. 12:53 Csabi87

bestofhorrorcsik.JPGTegnap este végéhez ért a Best of Horror 2011 szavazás első fordulója, amelyben három 2011-es horrorfilm címét vártuk mindenkitől, így ma a második körrel folytatódik a szavazás, ahová már "csak" a 21 legjobb produkció jutott be és innentől kezdve már csak egyetlen egy alkotást választhat mindenki.

Az első fordulót egyébként egész sikeresnek ítéltük meg, kereken kilencvenen játszottatok velünk és összességében 60 film kapott jelölést, amely azt hiszem nagyon szép szám - a szavazás végén, szeptember 9. után felkerül mind a 60 cím, addig viszont a bejutott 21-gyel kell megelégednetek.

A szavazás ismét két hétig tart, tehát szeptember 9-ig várjuk a voksokat. Szavazni pedig a lenti linken, illetve az oldalt látható Best of Horror 2011 képre kattintva lehet.

Természetesen az első körben meghirdetett ajándékot sem felejtjük el és még ma sorsolunk az Underground Fear - Interaktív Horror Labirintussal közösen, a nyertes nevét pedig mint itt, mind a Facebookon közzé tesszük, illetve e-mailben is értesítjük.

Ha gondoljátok nyugodtan osszátok meg ismerőseitekkel ezt a bejegyzést, hogy minél többen szavazzunk!

BEST OF HORROR 2011 SZAVAZÁS

Partnereink:

logo-underground.jpg hfsubs_banner.png
Címkék: best of horror 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr184733746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2012.08.27. 19:10:58

A Ház az erdő mélyént eléggé kakukktojásnak érzem a listán. Oké, hogy 2011 szerepel gyártási évként, de az igazi bemutatója csak idén tavasszal volt. Tehát a nézők többsége (99,9%) nem láthatta 2011-ben.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.08.27. 19:41:14

@desmondwallace: Igen, jogos a felvetés, viszont sok szavazatot is kapott, illetve ugye az imdb-t alapul véve mi is ide soroljuk - más kérdés, hogy az az oldal sem egy atomóra, viszont egy viszonyítási alap. Néhány film talán még azontúl is kilóg egy picit - persze nem annyira.

süti beállítások módosítása