Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Botrány" horrorfilmek hétvége!

2012.08.24. 19:02 Herschmi

Újabb tematikus hétvége a blogon, amely során olyan filmekről fogok írni, amik még a sokat látott veterán horror rajongóknál is kicsapták a biztosítékot és erőszakos, aberrált jeleneteikkel hatalmas botrányt kavartak a médiában, valamint az is szempont volt a választásomban, hogy már az új évezredben készült alkotás legyen és történettel is rendelkezzen, ne csak valami összecsapott trancsírt kapjunk.

Ma este a japán Grotesque, holnap az izraeli Veszettség, vasárnap pedig a sokak által minden idők legdurvább filmjének kikiáltott Szerb film lesz terítéken.

Címkék: hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr44730052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökibá 2012.08.25. 10:32:18

Szerb film a legdurváb??
Mert megdugnak egy újszülöttet? Hype.
Kés filozófiája? Guinea Pig? Na, ezek már érdekesebb alkotások.
Egyébként a Srpski film úgy összességében érdekes alkotás.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.08.25. 13:16:55

@Tökibá: Várd ki a végét:) Szerintünk sem nagy durranás a Szerb film, igazából ezért is került idézőjelbe a botrány szó, illetve ugye "sokak által legdurvábbnak tartott", ez pedig igaz:)

Herschmi · http://www.talesfromtheblog.blog.hu 2012.08.25. 13:20:30

@Tökibá: Hát megint túl hamar írtál véleményt :D
Ha végigolvasod ezeket az írásokat láthatod, hogy pl. többnél is hivatkozok 20-30 éves főleg olasz filmekre,amik durvábbra sikeredtek.
Guinea Pig-hez és a Philosophy if knife-hoz hasonló filmeket eleve nem vettem bele, mert próbáltam olyat, ami tényleg egy film, esetleg még élvezhető is, nem pedig dokumentarista módon mutat be mindent.

süti beállítások módosítása