Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Killer Gnome - poszter és előzetes

Támad a kerti törpe!

2012.08.14. 15:11 Csabi87

Újabban viszonylag kevés gyilkos babás horror van, talán azért, mert manapság ezek már kevésbé működnek és éppen reneszánszukat sem élik - ez mondjuk nagy kár, mert nosztalgiázni mindig jó és néha nincs is jobb egy gyilkos babát/babákat felvonultató erősen gore halmazállapotú filmnél.

Nos a Killer Gnome valami ilyesmi próbál lenni, de Brian Pulido rendező és csapata egy kis csavart vitt a dologba így a gyilkos "baba" ezúttal egy kerti törpe lesz.

Főhőseink pedig Brad és Penny, egy aranyos, fiatal pár, akik együtt élik életüket, míg nem egy nap Brad egy kerti törpét visz haza, hiszen a szóbeszéd szerint a törpe megvédi a kertet, ahol él. Igen ám, csak ez a törpe más mint a többi, leginkább csak a gyilkolás hajtja és az sem igazán baj neki, ha a "gazdáival" kell végeznie.

A produkciót egyébként a rendező korábbi díjnyertes rövidfilmje ihlette, hát kíváncsian várom, hogy fog ez működni egész estés változatban. 

Az előzetest a tovább mögött keressétek.

Killer-Gnome-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings killer gnome

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr474710160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása