Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Resident Evil 6. (játék) - képek

2012.08.08. 13:39 Csabi87

A múltkori Comic Con-os előzetes után néhány kép is érkezett a Resident Evil játék legújabb részéhez, amely október elején jelenik meg.

A horror játékok sajnos nem nagy erősségei a blognak, de azért találtam néhány videót, ezeket a tovább mögött meg is tudjátok nézni, illetve érdemes tudni, hogy az új részben a zombik is visszatérnek (őket az elmúlt pár felvonásban szabadságolták), sőt mi több izgalmasabbak is lesznek, mint a korábbiakban, ugyanis nem csak téblábolni fognak előttünk, hanem ha kell támadnak is, sőt alkalomadtán fegyvereket is használnak.

Ezenkívül talán még az Agent Hunt Mode nevű opciót érdemes kiemelni, amely kvázi egy több játékos üzemmód lesz, melynek során bizonyos pályákon a zombik szerepébe bújhatnak a játékosok, akiknek a céljuk, hogy a főhőst eltegyék láb alól közös stratégiát alkalmazva - ez utóbbi lehetőség egyébként egyszeri végigjátszást igény majd, illetve a képek is ebből az opcióból lettek kiszedve.

Videók tehát a tovább mögött.

RE6_AgentHunt_X360-1.jpg


RE6_AgentHunt_X360_001-2.jpgRE6_AgentHunt_X360_002-3.jpg

Címkék: játék videók resident evil game

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr254699850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása