Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Hypnotist - svéd krimi-thriller

Bejegyzés alcíme...

2012.07.25. 14:34 Csabi87

Az ismert svéd rendező Lasse Hallström idén szeptemberben egy főként krimivonalon mozgó filmmel, a The Hypnotist-tel jelentkezik, amely habár emiatt nem feltétlen tartozik a blog érdeklődési körébe pár szót mindenképpen ejtenék róla, hiszen a téma érdekes és egy kis thriller ízesítésre is számíthatunk.

A produkció Lars Kepler azonos című, népszerű regényének adaptációja, amelynek főhőse egy Erik nevű hipnotizőr, akit egy decemberi éjszaka a kórházból hívnak, hogy de nyomban fáradjon be és bocsássa a hatóság rendelkezésére képességeit, ugyanis egy akut traumába zuhant kis srácból kellene kiszednie, hogy kik támadtak rá és a családjára, amely támadás során egyébként a fiú szüleit és nővérét meg is gyilkolták.

Hősünk eleinte vonakodik a feladattól, hiszen korábban megfogadta, hogy semmiképpen nem hipnotizőrködik tovább, ám a szükség miatt végül be adja a derekát, ám ráfázik, ugyanis a történet bonyolultabb, mint azt elsőre bárki is gondolta volna.

Az előzetest a tovább mögött találjátok.

The-Hypnotist-poszter.jpg

Címkék: thriller előzetesek poszter the hypnotist

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr554675077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása