Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Frankenstein's Army - poszterek és teaser előzetes

2012.07.20. 17:13 Csabi87

Úgy rémlett, hogy Richard Raaphorst rendezésében készülő Frankenstein's Army-hoz már volt teaser előzetes a blogon, de sehogy sem sikerült rátalálnom, így a tovább mögött megtaláljátok ezt, az egyébként nem túl élménydús videót, illetve két új art-poszter is érkezett a filmhez.

A történet a második világháború végén játszódik, amikor is egy csapat szovjet katona benyomul Németország keleti részébe és egy náci laborra bukkannak, ahol Viktor Frankenstein tevékenykedik, ugye a tőle megszokott "élesszük fel a halottakat" módszert alkalmazva. A célja pedig minden kétséget kizáróan az, hogy különböző emberi testrészekből egy kiváló szuper katonát pakoljon össze a Führer számára. 

A főbb szerepekben pedig Alexander Mercury (Az arany iránytű), Joshua Sasse (The Big I Am), Luke Newberry (The Heart of Me), Andrei Zayats (X-Men: Az elsők), Mark Stevenson (Az utolsó horrorfilm), Hon Ping Tang (Az ötödik elem), Cristina Catalina (Eastern Promises), Robert Gwylim (Szökés Sobiborból) és Jan De Lukovicz lesz látható.

Frankensteins-Army-Poster.jpg

Frankensteins-Army-Poster-1.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings frankenstein s army

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr234667971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása