Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Dinosaur Project - poszter és előzetes

2012.07.14. 14:31 Csabi87

A dinók menők, ezt szerintem megállapíthatjuk, viszont az őket szerepeltető filmekről ez talán már kevésbé mondható el. Sőt, ha jobban belegondolok talán a Jurassic Park első két része óta nem volt normális dinoszauruszos produkció - vagy csak lemaradtam róla.

Sid Bennett rendező és az angol Őslénytani Társaság viszont úgy gondolta, hogy ideje véget vetni ennek az ínséges időszaknak, a közös munka eredményeként pedig augusztus elején érkezik a szigetországbeli mozikba a The Dinosaur Project.

A történet egyébként meglehetősen hajaz a Jurassic Park 3. sztorijára: itt is adott egy csapat kutató, akik jól lezuhannak egy rejtélyes szigeten, ami hemzseg a vad és cseppet sem szégyenlős őslényektől.

Sebaj, mert ha a közepesnél picit jobb lesz a végeredmény, azt hiszem akkor már elégedett lehetünk, az előzetes pedig annyira nem is tűnik borzalmasnak, bár azért itt tenném hozzá, hogy talán ez inkább lesz egy ijesztő kalandfilm, mint sem egy vérengzős horror.

The-Dinosaur-Project-poszter.jpg

Címkék: angol előzetesek poszter upcomings the dinosaur project

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr194651509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása