Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 2. évad 7. rész

2012.07.11. 12:11 Csabi87

Túl vagyunk a félidőn és innentől kezdve már csak 5 héten keresztül élvezhetjük a Teen Wolf-ot, bár csüggednünk egyelőre nem kell, ugyanis a nézettségi adatok viszonylag jók, legalábbis az előző évi szintet hozzák, így talán már csak napokat/heteket kell várnunk arra, hogy bejelentsék a 3. évadot.

Az előző jó rész után most szintén egy viszonylag fasza epizódot láthattunk, amire szükség is van, legalábbis az olyan nézőknek, akik inkább az izgalmakat és az akciót nézik, nem pedig a tinik szerelmi nyáladzását.

A tovább után ezúttal is spoileresen folytatom.

teenwolf_s02e07_1.jpg

A 6. rész végén ugye kis gonoszunk, Jackson kiszabadult a fogságból és fel is jelentette a vidám fiúk, Scott és Stiles csapatát, akik ennek következtében távol tartási végzést is kaptak, ami egyértelműen megnehezítette azt, hogy utána járjanak annak, hogy mégis mi a fene van a zselézett hajú nagymenővel. Bár annyira ne ijedjünk meg, mert ennek a távol tartási végzésnek annyi értelme és foganatja volt, mint egy lepke fingnak, mert senki nem tartott be semmit és egyelőre következmények se voltak.

Persze ez nem is olyan nagy baj, hiszen legalább sor került egy Jackson-Scott bunyóra, amit egyértelműen egyikőjük se nyert meg, de legalább szétzúzták a zuhanyzót. Ez egyébként egy meglehetősen jól felépített jelenet volt, legalábbis így Teen Wolf szinten. Eltalált zenével és talán most a vágás és fényképezés se volt annyira élményromboló.

Ellenben mondjuk az epizód végi könyvtáras bunyónál már meglehetősen kilógott a lóláb és erősen látszott, hogy nagy részt CGI-vel dolgozott a stáb. Nyilván így lehetett megoldani, de csúnya volt, pedig azért azt már tapasztaltuk, hogy ilyen téren sok gond nincs a sorozattal.

Ha már CGI akkor nem mehetünk el a jelenet mellett, amikor Jackson benyelt egy kígyót. Izgulhattunk, mint a terhes apáca, hogy az vajon, hol fog ki jönni, mert 90%-os tippem azért volt, hogy ami a szájon megy be az hol jön ki, de amilyen furfangos az írói csapat egy jobb szemgolyón keresztüli távozás mellett döntöttek, amiért a pacsi jár, mert ott viszont a CGI is rendbe volt és egész gusztustalan is volt az a fél másodperc.

teenwolf_s02e07_3.jpg

Jacksonnal kapcsolatban még annyit azért írnék - már csak, mert én kis hülye kihagytam a múltkor, pedig fontos lett volna -, hogy ugye a srácok és tésztaképű Allison rájöttek, hogy van egy irányító ember, aki Jacksonnak kvázi parancsol. Az ő kiléte egyelőre rejtély és izgulhatunk is, hogy na vajon ki lesz az. Egy részt gondolhatunk szerintem Derek-re is, aki lehet csak a hülyét tetteti, de nekem egy pillanatig a kémia tanár is, mint olyan megfordult a fejemben. Vagy ugye Jackson állítólag meghalt szülei, legalábbis most erre próbáltak elvinni minket. Hát meglátjuk.

Lydiáról is beszélnünk kell egy kicsit, a csaj elég erőteljesen hallucinál és itt elnézést is kérnék, ugyanis a legutóbb az a nyáltól sem mentes virágos jelent nem Lydia és a fényképezős srác közt zajlott, ez most egyértelmű volt még számomra is, hanem egy odaképzelt taggal. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, hiszen valamit csak kezdenék már szegény picsával, mert így aztán meg is ehetné egy kóbor macska is, akkor se hiányozna.

Örök kedvencemet a katonásra nyírt hajú Argent anyukát is láthattuk pár percig, bár, hogy most is minek? Mindenesetre utána járt, hogy Scott és Allison dugtak-e. Hát kíváncsi lennék Scott nemleges válasza mennyire nyugtatta meg, bár ugye az is kérdés, hogy milyen válasznak örült volna.

teenwolf_s02e07_2.jpg

Fényképezős barátunk egyébként egyre jobban belekeveredik a dolgokba, ezúttal odáig merészkedett, hogy egy tablet-et is megnézett, majd utána hangosan elordította magát, hogy Kenima, miközben a srácok és Allison, akiktől lopta az infót ott ültek körülötte. Könnyen felmerülhet bennünk, hogy a srác segg hülye és ez esetben nem is tévedünk nagyot.

Azt hiszem minden fontosabb momentumra kitértem, végül is összességében elment az a rész is egynek, ám de, ami a baj lehet, hogy a 7. résznél járunk és továbbra sem érzem a beígért durvulást, persze lehet csak én vagyok a kukacoskodó, de a 7 epizódból legjobb esetben is 2 és fél olyat kaptunk, ami tényleg izgalmasabb volt, mint az első évad esetében. Na de majd a maradék 5 felvonás.

A következő rész előzetese hamarosan fenn lesz a blogon, a 8. részes írás viszont most is úgy néz ki, hogy a  jövőhét végére csúszik egyéb elfoglaltságaim miatt, de nem marad el.

Címkék: sorozat farkas vérfarkas teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr564643284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása