Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dabbe: Bir Cin Vakasi - török footage horror

2012.07.11. 14:23 Csabi87

Dabbe-Poster.jpgNem tudom ki mennyire van otthon a török horrorfilmekben, bevallom őszintén, hogy én eddig egy darabbal találkoztam, egy zombis kézi-kamerás produkcióval, a 2010-es Ada: Zombilerin dügünü-vel, amely egy egész pofás darab volt, persze a maga kis hibáival.

Úgy látszik a törököknek fekszik ez a stílus, ugyanis a Dabbe: Bir Cin Vakasi szintén egy áldokumentarista stílusban készült produkció volt, csak úgy, mint a film első része.

Mielőtt bárki is felharsanna, hogy na már a törökök is nyúlják szegény, szerencsétlen Oren Peli-t, megjegyezném, hogy a Dabbe első része 2006 elején jelent meg, egy évvel a Paranormal Activity előtt - és egyébként kísértetiesen hasonlít rá... 

A szóban forgó második rész egyébként 2009-re datálódik, viszont eddig inkább csak a törökök láthatták, az amerikai közönséghez például majd csak most érkezik meg, amely kapcsán egy poszter és egy előzetes is felkerült a külföldi horror hírportálokra. Egy gyors előzetes megnézés után pedig úgy döntöttem, hogy itt is van helye a produkciónak, mivel nagyon faszának tűnik, így reménykedhetünk, hogy valamilyen úton módon kis hazánkba is eljut a Dabbe első és második része is.

Utóbbiban egyébként egy dzsinn által zaklatott család életébe nyerhetünk bepillantást, a trailert pedig tényleg ne hagyjátok ki.

Címkék: török előzetesek poszter dabbe 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr464639590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása