Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bait 3D - poszter és előzetes

2012.07.07. 17:33 Csabi87

Ausztrália eddig kimaradt a 3D-s mozik gyártásából, viszont ez az időszak csak szeptemberig tart, akkor ugyanis érkezik a Bait 3D, amely amellett, hogy a óceániai szigetország első három dimenziós produkciója, még horror is, amitől számunkra is egyből érdekes lehet.

A sztori szerint egy durva cunami után víz alá kerül egy városka tengerparti része, ahonnét is számunkra egy nagyobbacska közért történései lesznek érdekesek, ugyanis oda pár ember beszorul, ám úgy gondolják a baj egyelőre nem olyan nagy, mert legalább a tragédiát túlélték. Igen ám, de ekkor jönnek a fehér cápák, akik remekül boldogulnak a vízben, az ember pedig igazi csemege a számukra. 

A poszter ilyen "jaj-de-mindjárt-megesz-a-cápás" lett, de azért jó, a tovább utáni előzetes viszont pofás, de tényleg, mindenképpen vessetek rá egy 2 perc 23 másodperces pillantást.

Bait-3D-Official-Poster.jpg

Címkék: ausztrál előzetesek cápa poszter upcomings bait 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr894633324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása