Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sherlock Holmes vs. Frankenstein - teaser poszter

2012.07.04. 12:36 Csabi87

Az Alien már összecsapott a Predatorral, a jó öreg Freddy Krueger is hadakozott a hokimaszkos Jason-nel viszont Sherlock Holmes és Frankenstein útjai eddig még nem keresztezték egymást.

Ám de 2013-ban Holmes, Dr. Watsonnal az oldalán Németországba indul, egy kis falucskába Darmstadt-ba, hogy felvegyék a harcot Mary Shelley legendás szörnyével Frankensteinnel.

A produkcióról jelenleg még nem sokat tudni, annyi biztos, hogy a jogokat a Parkland Pictures vásárolta meg, akik pedig Gautier Cazenave-t bízták meg a rendezéssel, illetve egy fasza rajzolt poszter is érkezett. Egyértelmű, hogy nagyon várjuk a filmet.

Sherlock-Holmes-vs-Frankenstein-poster.jpg

Címkék: poszter upcomings sherlock holmes vs frankenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr284625595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.07.05. 08:23:38

Ez most engem is nagyon megfogott, bár félő, hogy gagyi lesz, mert egy Sherlock Holmes filmtől azért nem akármilyen sztorit vár az ember. Már Guy Ritchie is leredukálta egy lelketlen akciófilm szintjére, szóval remélem, nem csinálnak belőle ezek után még egy gagyi horrort is.

süti beállítások módosítása