Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Camp 139 - teaser poszter és előzetes

2012.07.01. 10:25 Csabi87

Újabb független filmről számolhatunk be, ezúttal a Camp 139-ről. 

A történet szerint a második világ égés környékén az Államokban titkos kísérleteket folytattak a Camp 139 nevezetű katonai kórháznál, amelyet aztán természetesen beszüntettek és abba hagytak. Legalábbis a kormány szerint, ám amikor pár fiatal indul a környékre eszeveszett kempingezés céljából, akkor csak hamar kiderül, hogy van, aki megmaradt a kutatás idejéről, sőt mi több kitartó is és úgy dönt, hogy a fiatalokon folytatja a korábban félbemaradt kísérleteket.

Hőseinknek pedig nem marad más választásuk, mint, hogy menekülnek és megpróbálnak túlélni, szerencséjükre, az egyikük bátyja azért a segítségükre siet.

Maga az alapsztori sajnos elég sablonos, az előzetest (tovább mögött) elnézve pedig talán azt is kijelenthetjük, hogy kivitelezését tekintve sem valami ez nagy durranás, na de azért hátha egy fasza független produkció lesz az eredmény.

Camp-139-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings camp 139

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr344620434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása