Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

13th Sign - poszter és előzetes

2012.06.21. 18:20 Csabi87

2012. december 21-én a világ véget ér, állítólag - hozzáteszem, ne hogy rémhír keltő legyek. Azt hiszem ezzel a többség tisztában van és valószínűleg már Ti is elkezdtétek ásni otthon az atombunkert vagy építeni a tengeralattjárót és beszerezni a készleteket. Tegyetek is így, mert még mindig jobb, hogy ha kiderül, hogy a maják ezt elbaszták, mintha felkészületlenül ér minket ez az egész hajcihő.

Nos a 13th Sign készítői ezen jeles nap előtt mutatnak be áldozatot filmjükkel. Szerencsére nem egy a 2012-ben látott világ végét ideologizáltak meg (na nem mintha az a film rossz lett volna), hanem egy horrorfanoknak is izgalmasabb dolgot.

A történet középpontjában 12 emberke áll, akik úgy tudják, hogy egy valóságshow résztvevői, akik a milliókért küzdenek egymással egy többnyire lepusztult helyen és a különböző félelmeikkel kell szembe nézniük. Igen ám, csak egy idő után világossá válik számukra, hogy itt szó sincs semmiféle valóságshowról, ugyanis "csak" egy szadista őrült játszik velük, aki démoni követőivel együtt megkínozni és feláldozni szeretné hőseinket, hogy ezáltal megnyíljon a pokol kapuja és eljöhessen a világ vége.

A 13th Sign Stan Fritzmeier és Michael Donald Bryant első közös munkája és tulajdonképpen mindkettőjük rendezői debütálása.

A további utáni előzetest elnézve egy durva kis gore-ra számíthatunk, ami sosem árt.

13th-Sign-Poster.jpg

Címkék: gore előzetesek poszter 13th sign

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr864600897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása