Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Saturday Morning Massacre - poszter és előzetes

2012.06.19. 14:37 Csabi87

A Scooby-Doo című rajzfilm sorozat azt hiszem sokunknak volt nagy kedvence, legalábbis az én korosztályomból mindenképpen, de talán a mai fiatalok is ismerik ezt a mesét, ha nem akkor tessék megismerni, többet ér, mint ezek az idióta japán rajzfilmek. Már bocs, ha érzelmekbe gázoltam.

De vissza Scooby-Doo-hoz, aki valószínűleg Spencer Parsons-nak is nagy kedvence lehetett, hiszen a rendező-forgatókönyvíró úgy döntött, hogy készít egy a mesére hajazó horrortörténetet. Persze számítógéppel működtetett beszélő kutyára senki ne számítson, hiszen nem a bénán sikerült viccesnek szánt megfilmesítés folytatásáról van szó, hanem egy véres horrorról.

Történetünk középpontjában négy fiatal áll, akik amatőr szellemvadászok, egy lomha kutyával kiegészítve. Hőseink egyszer aztán egy régi kúriába tévednek, amely régen egy bentlakásos iskola volt és a jelek szerint szellemek tanyáznak benne.

A srácok úgy döntenek a végére járnak a dolognak és ott töltik az éjszakát, ám a tervük nem teljesen jó, hiszen az hamar kiderül, hogy szó sincs semmiféle szellemesdiről, viszont a házban egy titokzatos szadista család lakik, akiknek lételemük a kínzás és az öldöklés.

Az idén érkező produkció előzetesére (tovább után találjátok) érdemes vetni egy pillantást, azért nem tűnik ez annyira borzasztónak.

Saturday-Morning-Massacre-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings saturday morning massacre

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr344596283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása