Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mischief Night - előzetes

2012.06.06. 12:49 Csabi87

A Mischief Night egy fiatal rendező, Travis Baker első nagyfilmje, amely valamikor idén érkezik az Államokban.

A történet egy bébiszitterről szól, akit munkája közben egy fehér álarcos őrült zavar meg, aki első körben úgy tűnik igyekszik végezni a lánnyal, ám az események egyszer csak 180 fokos fordulatot vesznek, ugyanis az őrült gyilkosról lekerül a maszk és összebarátkozik a bébiszitterrel, kettőjük között pedig kis idővel már-már romantikus szálak is megpendülnek.

Az előzetes tanúsága szerint viszont azért nem kell nagyon félnünk attól, hogy valami túlságosan nyálas irányba fordul minden, hiszen izgalmas 2 és fél percet vágtak össze nekünk.

Ami pedig külön jól hangzik, hogy a szereplők között Malcolm McDowell (Halloween, Mechanikus narancs, Silent Night) is ott lesz, sőt mi több, már az előzetesben is láthatjuk.

Címkék: amerikai előzetesek upcomings mischeif night

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr844566613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása