Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Left 2 Dead - poszter és előzetes

2012.05.31. 16:00 Csabi87

Újabb true horror story van érkezőben, természetesen ezúttal is az Államok felől. Ezúttal Freddy Palmer történetével ismerkedhetünk meg, akinek gyerekkorában 3 bohóc álarcos rabló megölte a szüleit, ami mély nyomott hagyott a kis Freddy lelkivilágában, ezért felnőttként ő is a bohóc maszkban gyilkolós életmód mellett döntött.

Esetünkben pedig 6 fiatal issza meg a levét ennek a cseppet sem épeszű választásnak, ugyanis hőseink pont abba az erdőbe tévednek, ahol Palmer baltájával szedi áldozatait, pedig szegény fiúk és szegény lányok csak inni és dugni szerettek volna, ehelyett viszont kénytelenek a sorozatgyilkos elől menekülni, már amennyiben szeretnék ép bőrrel megúszni a kis kiruccanást.

A filmet egyébként David Plamieri rendezi, akinek a 2006-os Axegrinder című horrort köszönhetjük, de újabban a Snake Club: Revenge of the Snake Womanen is dolgozik, a Captain Battle: Legacy War mellett.

Az előzetest a tovább mögött találjátok:

Left-2-Die-poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings left 2 die

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr764554827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása