Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Torture Chamber - poszter és előzetes

2012.05.30. 16:29 Csabi87

Az idei horrorfilmek sorát gyarapítja majd Dante Tomaselli új filmje a Torture Chamber is.

A rendezőnek korábbról a Satan's Playground, a Desecration és a Horror című produkciókat köszönhetjük, bár tény, hogy egyik sem volt valami maradandó darab. Tomaselli új filmjében sem igazán távolodik el a korábban megcélzott vallással ötvözött témáktól, így a Torture Chamber is kap egy efféle színezetet.

A történet egy fiatal srácról szól, akit megszállt a gonosz és miután a papnak sem sikerül kiűznie belőle a démont egy elmegyógyintézetbe zárják. Onnan viszont néhány hasonló korú gyerekkel karöltve megszöknek és ellepik a várost, elrabolják az ott lakókat és a közeli vár kínzó termében halálra kínozzák őket. A jelek szerint pedig nincs menekvés az ördögi horda elől...

A főbb szerepekben Vincent Pastore (Maffiózók), Christie Sanford (Horror, Desecration, Satan's Playground), Lynn Lowry (Paraziták, Párducemberek, A tébolyultak), Ron Millkie (Péntek 13, Satan's Playground) és Carmen LoPorto tűnik majd fel.

A film előzetesét a tovább mögött találjátok.

Torture-Chamber-Poster.jpg

Címkék: amerikai előzetesek poszter upcomings torture chamber

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr684552569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása